top of page

Algemene informatie

Jeugdhuis JOC IEPER, wa is da?

Het JOC is een jeugdhuis die een ontmoetingsruimte, activiteiten en vorming voor jongeren wil aanbieden. De instuif, ons jongerencafé,  wil in de eerste plaats een niet-commerciële ontmoetingsruimte bieden. Je bent dus nooit verplicht om iets te drinken, dat is helemaal vrijblijvend. De prijzen van de drankjes houden we ook zo goedkoop mogelijk, bv. € 1,5 voor een frisdrank, € 1,8 voor een pintje, .. De instuif wordt open gehouden door vrijwilligers en is open op woensdag (16u - 00u), vrijdag (16u - ...) en zaterdag (20u - ...).

 

Het jeugdhuis organiseert heel wat activiteiten: concerten, fuiven, thema-avonden, stand up comedy, een filmavond, de oudejaarsfuif,.. We trachten hierbij vele jongerenculturen aan bod te laten komen:, pop/rock, hip hop, metal, punkrock, indierock, elektro, .. Daarnaast is er ook nog onze eigen concert/kunsten werking Hypnoiz. In de aparte topic op deze site vind je hier meer info over.

 

Naast de gewone activiteiten ondersteunt het de 100-dagenviering en gaan we her en der in samenwerking met andere partners om projectjes op te zetten. Last but not least bieden we ook vorming aan. Zo organiseren we af en toe een lessenreeks elektrische gitaar, werken met een digitale opnamestudio, extreme vocal coaching, p.a. voor bands, ..

71242060_2461751697482574_22425494849218

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Volg ons via de facebook-pagina:

bottom of page